Redined ha desenvolupat un sistema d'autoarxiu per al personal docent i investigador.

  • El mètode proposat és la inclusió de dominis específics (unex.es, madrid.org, uniovi.es, etc.) Que s'aniran habilitant poc a poc (segons la disponibilitat de cada CC.AA). L'usuari proporcionarà la seva adreça de correu que haurà de pertànyer als dominis permesos. El sistema li retornarà un missatge amb l'enllaç d'accés al formulari d'enviament.
  • El formulari d'enviament és una versió simplificada del formulari general de DSpace, amb camps per a la descripció general de l'objecte, dels autors, acceptació de termes d'ús del repositori i pujada de fitxers.
  • Cada domini (una comunitat autònoma podria tenir diversos, si així ho desitja), pot realitzar enviaments a les col·leccions que determini la pròpia comunitat autònoma (Innovacions / Investigacions / Recursos). L'administrador corresponent gestionarà aquests enviaments, validant-ho si compleixen els paràmetres d'acceptació de Redined, complementant metadades, enriquint l'objecte, movent l'objecte a la col·lecció destí, etc.

Qui pot fer enviaments?

A l'actualitat, únicament el personal docent i investigador dels diferents nivells educatius de la Comunitat Autònoma d'Extremadura. Només seran vàlides les comptes de correu electrònic pertanyents als dominis @juntaex.es, @unex.es i @edu.juntaex.es

Si necessita més informació poseu-vos en contacte amb:

Myriam García Sánchez

Responsable de Redined a Extremadura

redined@juntaex.es

teléfono: 924006714