Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

¿Comen adecuadamente nuestros hijos?

URI:
http://hdl.handle.net/11162/75825
Education Level:
Educación Infantil
Document type:
Artículo de revista
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Date:
2000
Published in:
In-fan-cia : educar de 0 a 6 años : revista de la Asociación de Maestros Rosa Sensat. 2000, n. 64, noviembre-diciembre ; p. 15-19
Abstract:

Se expone un trabajo realizado por catorce cocineros y cocineras de escuelas infantiles, con el interés de avanzar en ofrecer una alimentación sana y equilibrada desde las escuelas infantiles. A partir de una encuesta a las familias para recoger los hábitos y actitudes en la alimentación, junto con los menús que se ofrecen en las escuelas, se confecciona una mapa de la situación real sobre la alimentación de los niños y niñas de tres a seis años.

Se expone un trabajo realizado por catorce cocineros y cocineras de escuelas infantiles, con el interés de avanzar en ofrecer una alimentación sana y equilibrada desde las escuelas infantiles. A partir de una encuesta a las familias para recoger los hábitos y actitudes en la alimentación, junto con los menús que se ofrecen en las escuelas, se confecciona una mapa de la situación real sobre la alimentación de los niños y niñas de tres a seis años.

Leer menos
Materias (TEE):
educación preescolar; nutrición; hábito alimentario; cocina; salud
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.