Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Recetas, refranes y curiosidades de Villanueva del Fresno

URI:
http://hdl.handle.net/11162/30498
Education Level:
Ámbito general
Document type:
Varios
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Blázquez Durán, Elena; Cordero Camera, Ana María; Rodríguez Sánchez, Juan Francisco; Moreno Redondo, Miguel Ángel; Fernández Delgado, Ramona; Leonés García, Consuelo; Barrado Campos, Benjamín; López Rivero, Esperanza; Jaca Alfonso, Lidia; Pérez Espacio, María del Carmen
Date:
2003
Abstract:

Publicación realizada por el profesorado y alumnado del IESO San Ginés de Villanueva del Fresno (Badajoz) en el que se recopilan recetas de cocina elaboradas en la zona, refranes, adivinanzas, curiosidades y antiguas unidades de medida extremeñas que han llegado a los alumnos gracias a sus antepasados.

Publicación realizada por el profesorado y alumnado del IESO San Ginés de Villanueva del Fresno (Badajoz) en el que se recopilan recetas de cocina elaboradas en la zona, refranes, adivinanzas, curiosidades y antiguas unidades de medida extremeñas que han llegado a los alumnos gracias a sus antepasados.

Leer menos
Materias (TEE):
cultura popular; cocina; instrumento de medida; cultura oral
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.