Condicions generals d'ús del portal

Redined us informa que l'accés i ús del web http://redined.educacion.gob.es/xmlui i els directoris que s'hi inclouen, així com els serveis o continguts que es puguin obtenir a través d'aquest, estan sotmesos als termes que es detallen en aquest avís legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis o continguts poguessin necessitar l'acceptació d'unes condicions generals addicionals.

Si no esteu conforme amb les consideracions detallades aquí, us demanem que no feu ús del lloc, ja que qualsevol ús que en feu, o dels serveis i continguts que s'hi inclouen, implica l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text. Les condicions i els termes que s'hi recullen poden variar, per la qual cosa us convidem a revisar aquests termes quan torneu a visitar Redined.

Redined es reserva el dret, en qualsevol moment i sense notificació prèvia als usuaris, de modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, la configuració, les especificacions tècniques i els serveis, així com de fer-hi canvis amb l'objecte d'actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts d'aquest lloc web que s'actualitzen periòdicament.

1. Drets de propietat intel·lectual i de propietat industrial

Tant el disseny del lloc web i els seus codis font, com els logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a Redined (el Ministeri d'Educació i Formació Professional i comunitats autònomes) i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents.

S'autoritza la reproducció total o parcial dels textos proporcionats pel lloc, sempre que se'n mantingui la integritat i que se citi expressament Redined com a font de la informació. Per a la resta de continguts -referit als documents inclosos en les diferents col·leccions del repositori- la llicència d'ús es limita a la descàrrega per part de l'usuari d'aquest contingut i a l'ús privat d'aquest, sempre que els continguts esmentats romanguin íntegres, quedant-ne l'ús, la reproducció, la distribució, la comunicació pública, la transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga totalment prohibits, tret que hi intervingui una autorització expressa del dipositari dels drets.

Redined declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que aquest portal pogués estar violant-ne els drets, us demanem que us poseu en contacte amb Redined.

2. Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis d'aquest lloc web, és la llei espanyola. Per resoldre qualsevol conflicte que pugui sorgir en ocasió de la visita al portal o l'ús dels seus serveis, el Ministeri d'Educaciói Formació Professional i l'usuari o usuària acorden sotmetre's als jutges i tribunals del domicili de l'usuari o usuària, sempre que estigui situat en territori espanyol.

3. Enllaços

Redined us facilita l'accés a altres pàgines web que considerem que poden ser del vostre interès. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament proporcionar-vos la cerca dels recursos que us puguin interessar a través d'Internet. No obstant això, aquestes pàgines no li pertanyen, ni en fa cap revisió dels continguts i, per això, no pot fer-se responsable d'aquests continguts, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'accés o ús d'aquesta pàgina. L'usuari assumeix sota la seva responsabilitat exclusiva les conseqüències, els danys o les accions que poguessin derivar-se de l'accés a la pàgina web de l'enllaç.

Els usuaris que es proposin establir un enllaç entre la seva pàgina web i la de Redined han de tenir en compte el següent:

  • L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre Redined i el propietari de la pàgina web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de Redined dels seus continguts o serveis. Per tant, no es pot declarar ni donar a entendre que Redined ha autoritzat expressament l'enllaç ni que ha supervisat o assumit de cap forma els serveis oferts o llocs a disposició a la pàgina web des de la qual s'estableix l'enllaç.
  • Redined no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l'establiment de l'enllaç pugui oferir. L'usuari assumeix sota la seva responsabilitat exclusiva les conseqüències, els danys o les accions que poguessin derivar-se de l'accés a la pàgina web de l'enllaç.
  • La pàgina web en la qual s'estableixi l'enllaç no pot contenir marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a Redined, excepte aquells signes que formin part del mateix enllaç.
  • La pàgina web en la qual s'estableixi l'enllaç no pot contenir informacions amb continguts que siguin il·lícits, discriminatoris, contraris als principis ètics acceptats comunament o atemptin contra l'ordre públic, com tampoc no ha d'incloure continguts contraris a qualssevol drets de tercers.

4. Marcs

Redined prohibeix expressament la transclusió (framing) o la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, la configuració original o els continguts del seu portal.

5. Galetes

Les galetes són fitxers creats al navegador de l'usuari per registrar la seva activitat al lloc web.

Redined segueix la regulació legal i les directrius en aquesta matèria de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

En cap cas s'utilitzen per recollir informació de caràcter personal.

Nom Finalitat
_ga, _dc_gtm_*, _gat i _gat_* Emmagatzemen informació tècnica per generar estadístiques d'ús del portal (pàgines visitades, noves visites, etc.). Són galetes de Google Analytics.
JSESSIONID i BIGipServerpool_* Emmagatzemen informació tècnica per a una més bona experiència del portal.
aceptaCookies Emmagatzema informació sobre l'ús de galetes del portal.

En navegar per Redined accepteu i permeteu l'ús i la instal·lació d'aquestes galetes. No obstant això, podeu deshabilitar-les al vostre navegador o amb alguna aplicació de bloqueig de rastreig, tanmateix us aconsellem i agraïm que les mantingueu actives. Redined no es fa responsable que, en desactivar les galetes, la pàgina deixi de funcionar correctament.

Redined