Enpresa txikiaren kudeaketa : lana, zerga sistema eta administrazioa
Texto completo:
http://www.hezkuntza.ejgv.euskad ...Nivel Educativo:
Formación Profesional
Tipo Documental:
Material didácticoEstadísticas:
Ver Estadísticas de usoMetadatos:
Mostrar el registro completo del ítemFecha:
2010Resumen:
Material didáctico a utilizar en Formación Profesional rama Hostelería. Este libro explica cómo gestionar una pequeña empresa: la organización del trabajo, la fiscalidad y la administración.
Material didáctico a utilizar en Formación Profesional rama Hostelería. Este libro explica cómo gestionar una pequeña empresa: la organización del trabajo, la fiscalidad y la administración.
Leer menosLanbide Heziketako Ostalaritza arloan erabiltzeko ikas-materiala. Liburu honek nola kudeatu enpresa txiki bat azaltzen du: lan antolaketa, zerga sistema eta administrazioa.
Lanbide Heziketako Ostalaritza arloan erabiltzeko ikas-materiala. Liburu honek nola kudeatu enpresa txiki bat azaltzen du: lan antolaketa, zerga sistema eta administrazioa.
Leer menos