Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Salud entre fogones

URI:
http://hdl.handle.net/11162/131757
Education Level:
Educación Secundaria
Document type:
Artículo de revista
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Pareja Sierra, Sara Lucía
Date:
2016
Published in:
Cuadernos de pedagogía. 2016, n. 473, diciembre ; p. 74-77
Abstract:

Aprender a cocinar y ejercicio físico son las dos estrategias que el programa TAS, patrocinado por la Fundación Alicia, aplica para mejorar los hábitos de salud del alumnado de la Educación Secundaria Obligatoria. Implicar a los jóvenes en el proceso les ayuda a interiorizar sus nuevos hábitos y a comprometerse a llevarlos a la práctica. Además, se convierten en una manera natural en prescriptores ante sus compañeros y en referentes para los más pequeños.

Aprender a cocinar y ejercicio físico son las dos estrategias que el programa TAS, patrocinado por la Fundación Alicia, aplica para mejorar los hábitos de salud del alumnado de la Educación Secundaria Obligatoria. Implicar a los jóvenes en el proceso les ayuda a interiorizar sus nuevos hábitos y a comprometerse a llevarlos a la práctica. Además, se convierten en una manera natural en prescriptores ante sus compañeros y en referentes para los más pequeños.

Leer menos
Materias (TEE):
educación alimentaria; desarrollo físico; actividades escolares
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.