Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Un berenar diferent : IES Santanyí, curs 2002-2003. 'Un desayuno diferente : IES Santanyí, curso 2002-2003'

URI:
http://hdl.handle.net/11162/7162
Full text:
http://weib.caib.es/Documentacio ...
View/Open
1204231REV.pdf (741.9Kb)
Education Level:
Educación Secundaria
Document type:
Ponencia
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Autor corporativo:
IES Santanyí
Date:
2003
Abstract:

Teniendo en cuenta que el PALIC pretende la intervención de toda la comunidad educativa en el proceso de acogida e integración lingüística y cultural, el IES Santanyí desarrolló una propuesta de integración basada en el momento del desayuno. Se optó por este elemento de la gastronomía como forma de expresión de las peculiaridades culturales y vehículo de integración. Las familias participan aportando ingredientes e información de los platos realizados. El taller de cocina se completa con murales.

Teniendo en cuenta que el PALIC pretende la intervención de toda la comunidad educativa en el proceso de acogida e integración lingüística y cultural, el IES Santanyí desarrolló una propuesta de integración basada en el momento del desayuno. Se optó por este elemento de la gastronomía como forma de expresión de las peculiaridades culturales y vehículo de integración. Las familias participan aportando ingredientes e información de los platos realizados. El taller de cocina se completa con murales.

Leer menos
Materias (TEE):
educación inter-cultural; inmersión cultural; política lingüística; política cultural; lengua catalana; inmigrante; programa de estudios; curso de acogida para extranjeros; cocina
Otras Materias:
Felanitx
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.