TY - GEN PY - 2004 UR - http://www.hezkuntza.ejgv.euskadi.eus/r43-2459/eu/contenidos/informacion/dig_publicaciones_innovacion/eu_escu_inc/adjuntos/16_inklusibitatea_100/100003e_Pub_EJ_guia_gluten_e.pdf UR - http://hdl.handle.net/11162/113630 AB - A traves de esta Guia, la Asociacion Celiaca de Euskadi, EZE, ofrece a los profesionales de la cocina pautas concretas y sencillas para elaborar menus sin gluten de forma facil y segura. La poblacion celiaca ha experimentado en los ultimos anos un... AB - Gida honen bidez, sukaldeko profesionalei glutenik gabeko menuak erraz eta segurtasunez egiteko jarraibide zehatz eta errazak eskaini nahi dizkie EZEk, Euskadiko Zeliakoen Elkarteak. Izan ere, medikuek gaixotasuna gero eta hobeto ezagutzen dutenez,... LA - eus PB - Vitoria-Gasteiz : Gobierno Vasco, Servicio Central de Publicaciones, 2004 KW - educacion sanitaria KW - nutricion KW - salud publica KW - material de referencia KW - comedor escolar KW - regimen alimentario KW - patologia KW - orientacion TI - Glutenik gabeko menuak egiteko gida ER -