Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

El desperdicio de alimentos y el centro educativo como parte de la cadena alimentaria

URI:
http://hdl.handle.net/11162/190268
Education Level:
Ámbito general
Document type:
Artículo de revista
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
González Lasheras, Eva; Sanz Sanjoaquín, María Jesús; Viñuales Edo, Víctor
Date:
2019
Published in:
Cuadernos de pedagogía. 2019, n. 497, marzo-abril ; p. 202-209
Abstract:

Reducir las pérdidas y el desperdicio de alimentos es una cuestión ética, ambiental, económica y social urgente. La sociedad ha empezado a moverse desde todos los sectores y en toda la cadena alimentaria: legisladores, productores, la industria de la transformación, grandes cadenas de distribución, pequeños comercios minoristas, hostelería, empresas de catering y consumidores. ¿Qué podemos hacer desde los colegios?

Reducir las pérdidas y el desperdicio de alimentos es una cuestión ética, ambiental, económica y social urgente. La sociedad ha empezado a moverse desde todos los sectores y en toda la cadena alimentaria: legisladores, productores, la industria de la transformación, grandes cadenas de distribución, pequeños comercios minoristas, hostelería, empresas de catering y consumidores. ¿Qué podemos hacer desde los colegios?

Leer menos
Materias (TEE):
salud; educación alimentaria; cambio social; hábito alimentario
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.